• Fast Assistance Service

Fast Assistance Service.

Bij een calamiteit dient er daadkrachtig te worden ingegrepen. Wanneer u direct of op zeer korte termijn beveiliging nodig heeft, kunt u een beroep doen op de Fast Assistance Service van Uniseco. Deze garandeert 24 uur per dag en 7 dagen per week inzet voor de meest uiteenlopende zaken. Het kan te maken hebben met acute dreiging, ad-hoc projecten en andere calamiteiten. Fast Assistance Service is maatwerk. Uniseco geeft advies en ondersteuning bij incidenten en calamiteiten zoals inbraak, stakingen, beveiligingsadvies, ramkraak, stroomuitval, waterschade en brand- of stormschade.

De Fast Assistance Service van Uniseco garandeert het snel ter plaatse zijn van de beveiligers om uw pand of terrein en uw eigendommen te beveiligen en te bewaken. De beveiligers van Uniseco kunnen snel schakelen en kunnen helpen bij het regelen van schadeherstel. U krijgt de service en ondersteuning die u nodig heeft en zoals u die gewend bent van Uniseco!

Faillissementsafhandeling.

Tijdens een surseance en/of faillissement is het zaak om te zorgen dat er geen goederen en eigendommen meer worden afgevoerd door personeel, onderaannemers, cliënten en opdrachtgevers. De beveiligingsmedewerkers kunnen in dit geval zorgen voor 24-uurs bewaking van uw locatie. Dit kan aan de buitenzijde gebeuren, maar ook vanuit uw pand of locatie.

Door snel, efficiënt en gericht werken zorgt Uniseco er samen met de curator voor dat de boedel in stand blijft en dat de communicatie tussen alle partijen vlekkeloos verloopt. Uniseco zit er vanaf het begin van de faillissementsuitspraak tot aan de definitieve afwikkeling op toe, dat de complete boedel blijft bestaan. Partijen die zichzelf als rechthebbende aanmelden, krijgen begeleiding in de afhandeling en informatie over de procedures. Gedetailleerde informatie wordt door de Uniseco geïnventariseerd en gerapporteerd zodat de curator dit eenvoudig kan verwerken en verslagen.

Cameratoezicht.

Mobiel cameratoezicht wordt steeds vaker ingezet bij grote en kleine evenementen. Zo is het voor beveiliging, organisatie en hulpdiensten mogelijk het complete evenement vanuit een centraal punt te overzien. Beelden waarop strafbare feiten zijn vastgelegd kunnen tijdelijk worden bewaard om een verdachte eventueel strafrechtelijk te kunnen vervolgen. Cameratoezicht geeft bovendien de mogelijkheid om beter en sneller te kunnen ingrijpen op het moment dat een ordeverstoring dreigt te ontstaan. Strafbare feiten en andere wanordelijkheden kunnen zo worden voorkomen.

De inhoud van de camerawagen cq overlegruimte

Uniseco beschikt over een eigen camerawagen voor de beveiliging en bewaking bij calamiteiten en evenementen. Deze is uitgerust met twee werkplekken en is er ruimte voor een overleg/vergadering met zes personen. Verder is de camerawagen voorzien van 2 brandblussers, blusdeken, AED, mobilofoon, zaklampen, EHBO kist, 40 portofoons, 4 werklichten op het dak, whiteboards etc. Voor een goede verzorging is er gedacht aan een koelkast, Senseo-apparaat, waterkoker en magnetron.

Moderne technieken

De camerawagen is mobiel en snel inzetbaar en dus overal te plaatsen, het unieke aan de door Uniseco gebruikte techniek is dat de camera’s van dermate hoge kwaliteit zijn, zodat Uniseco zich ook echt onderscheid van anderen. U kunt het vergelijken met TV kwaliteit – vloeiende beelden tot wel honderd meter inzoombaar. Voor optimale beeldkwaliteit worden de beelden digitaal worden opgenomen door een harddiskrecorder.

Uniseco beveiligers kunnen via 4 monitoren tegelijkertijd maximaal 24 camera posities bewaken en volgen, waarvan een aantal via een joystick te besturen is. Dreigende situaties kunnen direct worden gesignaleerd, vastgelegd en daar kan adequaat op gereageerd worden.

Camerawagen huren

U kunt de camerawagen inhuren voor de beveiliging bij evenementen, objecten en calamiteiten eventueel in combinatie met beveiligers van Uniseco.

Surveillance
en alarmopvolging

Fast Assistent
Service

Evenementen-
en horecabeveiliging